Pajtić: Da se ostvare nadanja

Predsednik vojvođanske vlade Bojan Pajtić čestitao je svim građankama i građanima Novu godinu.

Izvor: B92

Sreda, 31.12.2014.

23:45

Default images

Pajtić, koji je i lider DS, je poželeo građanima da ostvare snove o stabilnom, zdravom društvu u kojem je rad i stimulisan i adekvatno nagrađen.

On je naveo i da su "poslednji dani decembra uvek dani u kojima se sumira, analizira, procenjuje" dodavši da su istovremeno, to dani u kojima bujaju nade i optimizam i učvršćuje se verovanje da budućnost može biti lepša i lakša.

"Od srca nam svima želim da se u 2015. godini ostvare nadanja koja svi imamo", istakao je Pajtić, prenela je vojvođanska vlada na svom sajtu.

"Želim nam da napredujemo, da budemo bolji i vredniji, da imamo snage da radimo na ostvarenju želja, da ostvarimo snove o stabilnom, zdravom društvu u kojem je rad i stimulisan i adekvatno nagrađen", istakao je on.

Vojvođanski premijer je svim građankama i građanima, na ličnom planu, poželeo pre svega dobro zdravlje i ličnu sreću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: