Od hladnoće umrle tri osobe

Tokom mećave u Bugarskoj tri čoveka su izgubila život od sinoć do danas po podne, a hladnoća je sibirska, javili su lokalni mediji.

Izvor: B92

Utorak, 30.12.2014.

17:55

Default images

Jedan bolesnik je umro u ambulantnim kolima koja su se zaglavila u snegu na putu ka bolnici u gradu Lom, na severu Bugarske.

Jedan 56-godišnji muškarac je umro u svom automobilu zaglavljenom na putu kod Vraca, na severozapadu, a jedan 90-godišnjak je umro u dvorištu kuće u kojoj je živeo sam u selu Barzina u istom regionu.

Civilna zaštita je samo danas spasla 320 ljudi i otkopala 640 zavejanih vozila na severu Bugarske, gde su desetine sela bez struje, jer je jak vetar iskidao mrežu.

Sneg je danas oslabio, a temperatura opala na minus 12 stepeni i nastaviće da opada, dostižući sutra i u novogodišnjoj noći minus 15 stepeni ili još manje od toga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: