Pijan pištoljem na direktora škole

Jedan muškarac iz Lebana upao je danas u Osnovnu školu "Vuk Karadžić" u tom mestu i dva puta pištoljem u glavu udario direktora Dragana Jovića.

Izvor: B92

Sreda, 29.10.2014.

09:48

Default images

Kako je naveo izvor, napadač S.S.(42) je odmah uhapšen. Incident se dogodio u 8.10. Učenici su bili na nastavi, pa je izbegnuta veća panika u školi.

Napadač je bio pijan, a u direktorovu kancelariju je ušao sa repetiranim pištoljem i u trenutku kada je u njoj bila i šefica računovodstva škole.

"Uspeo sam da ga savladam, ali me je u tom koškanju dva puta udario drškom pištolja po licu", rekao je za agenciju Beta direktor škole.

S.S. je bez zaposlenja, a Joviću je dalji rođak. Direktor ne zna zbog čega je bio meta napada.

"Ništa mi nije rekao, ništa nije tražio. Ušao je i repetirao pištolj. Šefica računovodstva se uplašila i skočila sa stolice. U pokušaju da pobegne, našla se između nas. On je držao uperen pištolj u moje lice. Udario me jednom drškom i tada sam krenuo na njega. Savladao sam ga brzo, ali je u tom rvanju uspeo još jednom da me udari. Kasnije je naišao pomoćni radnik i pokupio pištolj s poda", istakao je Jović.

U toku je saslusanje uhapšenog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: