Vučić: Država će zaštititi građane

Premijer Aleksandar Vučić rekao je, povodom napada na pekare čiju su vlasnici Albanci, da imovina svakog građanina Srbije mora da bude zaštićena.

Izvor: RTS

Petak, 17.10.2014.

16:36

Default images

On je dodao da će nadležni organi u tim slučajevima oštro reagovati.

"Mi ne smemo da se ponašamo kao albanski provokatori koji su one večeri pokušali da izazovu incident i zapale celu Srbiju i unesu nestabilnost u regionu", rekao je Vučić za RTS.

Premijer je istakao da je obaveza Srbije da svima garantuje bezbednost.

"U pitanju su naši gradjani koji rade i redovno plaćaju porez i mi ćemo im garantovati punu sigurnost", istakao je Vučić.

"Pozivamo sve da nikakve akte protiv njih ne čine, jer to su kriminalni akti i država će reagovati tako što će zaštititi svoje gradjane", rekao je premijer Srbije.

On je naveo da se o incidentu koji se dogodio na fudbalskoj utakmici Srbija - Albanija i dronu sa albanskom zastavom sada zna više.

"Znamo kada su ušli u zemlju, a mnogi u zemlji iz kojih stižu optužbe protiv Srbije neće biti zadovoljni kada budu videli rezultate istrage", rekao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

102 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: