Žandarmi tukli Andreja Vučića

Pripadnici Žandarmerije pretukli su brata premijera Aleksandra Vučića i trojicu pripadnika obezbeđenja, potvrđeno je za B92. Detalji incidenta nisu poznati.

Izvor: B92

Nedelja, 28.09.2014.

13:25

Default images

Prema nezvaničnim izvorima, Andrej Vučiće je zajedno sa svojim obezbeđenjem na Slaviji pokušao da prođe kroz policijski kordon, kada je došlo do sukoba pod još nerazjašnjenim okolnostima.

List "Blic" navodi da je sukobu prethodilo to što su pripadnici Žandarmerije hteli da legitimišu Vučića i njegovu pratnju, a zatim je došlo do koškanja. List piše i da je nekoliko lica na VMA, ali da stepen njihovih povreda nije poznat.

Premijer Aleksandar Vučić potvrdio je da je do incidenta došlo, da je u pitanju bilo "prekoračenje ovlašćenja", kao i da neće biti težih posledica jer su se pripadnici Žandarmerije izvinili.

Podsetimo, danas se u Beogradu odžala Parada ponosa i povodom toga širom grada raspoređen je veliki broj policajaca i pripadnika žandarmerije.

Sama šetnja protekla je bez incidenata, ali su u mnogim delovima Beograda zabeleženi sporadični incidenti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

241 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: