"Izvinjenje Žandarmerije mom bratu"

Premijer Aleksandar Vučić potvrdio je da je njegov brat povređen u sukobu sa pripadnicima Žandarmerije, ali je rekao da je ta priča završena.

Izvor: B92

Nedelja, 28.09.2014.

15:44

Default images

Ranije je za B92 potvrđeno da je došlo do sukoba Andreja Vučića i njegove pratnje sa policajcima u kordonu, ali detalji incidenta nisu poznati.

Vučić je rekao da je došlo do "prekoračenja ovlašćenja", da su njegov brat i pripadnici njegovog obezbeđenja zadobili teže povrede, ali da neće biti privatnog gonjenja, kao i da se komandant Žandarmerije Milenko Božović izvinio.

Premijer je naveo i da su u pratnji njegovog brata bili pripadnici obezbeđenja premijera Srbije.

"Ovo je za mene najteži dan u svakom pogledu, ali ja ovde nisam kao brat, volim ga najviše na svetu i sve što mogu da kažem da je bilo jako teško kada su krvavih glava ušli on i dvojica pripadnika mog obezbeđenja. Ti ljudi koji su to učinili su se izvinili i neće biti prijava. Nekada i mala reč je dovoljna, čak i za teže povrede", rekao je Vučić.

On je rekao i da svi duguju poštovanje prema pripadnicima policije, koji rade teške poslove, "nekada i nešto suprotno svojim uverenjima".

"Ja razumem tu nervozu, radili su nešto protiv svojih uverenja", rekao je premijer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

239 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: