Horgoš 60, Batrovci 30 minuta

AMSS je saopštio da se danas očekuje još jedan talas pojačanog saobraćaja na Koridoru 10 koji iz pravca Bugarske vodi ka Mađarskoj i Hrvatskoj

Izvor: Tanjug

Nedelja, 31.08.2014.

09:32

Default images

Na izlasku iz Republike Srbije, zbog pojačanog intenziteta saobraćaja, na graničnim prelazima Horgoš i Bački vinogradi vreme cekanja za putnicka vozila je 60, a na prelazu Batrovci do 30 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema većih zadržavanja, saopštio je jutros MUP.

AMSS je savetovao putnicima da ako planiraju put ka zapadnom delu Evrope krenu dan posle vikenda, a ukoliko moraju danas da putuju koriste manje frenkventne granične prelaze i pripreme se za moguća duža zadržavnja na graničnim prelazima.

Kako bi izbegli višesatna zadržavanja za ulazak u Mađarsku treba da koriste prelaz Bački Breg koji je zapadnije od Kelebije i Horgoša, otvoren je 24 sata, a put do njega vodi preko Sombora i Bezdana ka mađarskom gradu Baji. Prelaz Kelebija je otvorena non-stop za sve državljane. Umesto prelaza Batrovci sa Hrvatskom, gde se takođe očekuje veliki pritisak, može se koristiti granični prelaz Šid, saopštio je AMSS.

AMSS podseća da je u vreme letnje turističke sezone vreme zadržavanja na graničnim prelazioma promenljivo i teško predvidljivo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: