Danas sunčano, od sutra kišovito

U Srbiji će danas biti uglavnom sunčano i toplo, uz lokalni razvoj oblačnosti, posle podne na zapadu i jugu Srbije.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 31.08.2014.

09:15

Default images

Vetar će biti slab i umeren, istočni i jugoistočni, krajem dana na jugu Banata u pojačanju. Najniža temperatura od 11 do 18 stepeni Celzijusa, a najviša od 27 do 31, saopštio je Republicki hidrometeorolološki zavod.

I u Beogradu danas pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, jugoistocni, tokom noći u pojaćanju. Najniža temperatura oko 17, a najviša oko 29 stepeni Celzijusa.

U Srbiji će u narednih sedama dana, do 7.septembra, biti promenljivo oblačno i malo svežije s čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine.

U ponedeljak i utorak u košavskom području mala količina padavina uz umeren, povremeno jak, jugoistocni vetar, na jugu Banata i sa udarima olujne jacine. Više padavina u zapadnoj i jugozapadnoj, a u sredu u istocnoj Srbiji.

Temperatura u većini mesta od 24 do 28 stepeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: