SPS će dobro proći u Majdanpeku

Potpredsednica SPS Dijana Vukomanović je poručila da Koalicija "Ivica Dačić SPS-PUPS-JS-SDP" očekuje odličan rezultat na izborima u Majdanpeku.

Izvor: B92

Nedelja, 31.08.2014.

13:59

Default images

Ovaj kraj nije zaboravljen jer je to kraj koji ima ogroman potencijal, a Koalicija, predvodjena liderom Ivicom Dačićem daće svoj maksimum da se na ravnopravan i socijalno pravedan način reše životno orijentisana pitanja gradjana, rekla je Vukomanović na radnom sastanku Foruma žena u selu Mosna, gde se održava Međunarodni festival folklora.

Ona je naglasila da ove četiri partije predstavljaju "crvenu koaliciju" koja ima socijalno-ekonomski orjentisan program usmeren ka jačanju potencijala gradjana da solidarno u lokalnoj zajednici rešavaju životne probleme.

"Mi smo politička snaga koja je u bliskom kontaktu sa gradjanima na terenu, spremni smo na svaku vrstu razgovora, a isto tako motivišemo gradjane da udruženo rešavaju svoje probleme", navela je Vukomanović u saopštenju Službe za informisanje SPS-a.

Ona je, kako je saopšteno, istakla da će Koalicija "SPS-PUPS-JS-SDP" koju predvodi Ivica Dačić imati snage da povede Srbiju, svaki grad i selo ka razvoju i boljem životu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: