Policija objavila snimke nesreće

Policija je objavila snimak kamera na Brankovom mostu kada je nastradao Luka Jovanović. Na osnovu snimka nemoguće je utvrditi više detalja sem marke vozila.

Izvor: B92

Nedelja, 10.08.2014.

22:49

Default images

Policija još nije uspela da utvrdi identitet vozača koji je 25. jula na Brankovom mostu kolima usmrtio Luku Jovanovića, a zatim pobegao. Utvrđeno je samo da se radi o "mini kantrimen", ali se za vozačem i dalje traga.

"Kamera koja to beleži nalazi se na početku Brankovog mosta, a sve ostale kamere od Gradskog sekretarijata za saobraćaj to vam je protočna kamera. Na mostu postoji čak kamera Naksi taksija koja je takođe protočna, znači nemamo snimak, nemamo ništa", kaže načelnik beogradske Uprave kriminalističke policije Nebojša Marković.

Policija je dostavila i snimak sa Tramvajskog mosta gde se na nekoliko sekundi vidi sporni automobil, međutim sa boka, tako da se ne vide tablice.

U nedelju se na mostu samoinicijativno okupilo više od stotinu gradjana, kako bi pružili roditeljima nastradalog Luke Jovanovića, ali i da protestuju što još nije pronadjen ubica.

U beogradskoj kriminalističkoj policiji kažu da u Srbiji ima stotinak "mini kantrimena" i da su skoro svi provereni. Proveravana su čak i vozila sa stranim tablicama, ali ni to nije dalo rezultate. Ipak, otprilike se zna u kom pravcu se te večeri udaljio zločinac, a postoje još neke stvari u istrazi sa kojima su za sada upoznati samo Lukini roditelji. Oni su bili među građanima koji su protestovali na mostu.

Među građanima koji su došli na protest našli su se roditelji Ognjena Tripkovića, koga je pre tri godine ubio pijani vozač koji su posled ove nesreće osnovali udruženje "u čast palih anđela".

Roditelji nastradalog Luke i policija apeluju na sve koji imaju bilo kakva saznanja o ovoj tragediji da to jave nadležnim službama. U policiji napominju da iako je te večeri na mostu bilo mnogo vozila i ljudi, niko im nije dao bilo kakvu informaciju.

Svi koji su te noći bili na Brankovom mostu mogu da se jave policiji ili porodici na mejl bojan.info@gmail.com ili sanjajovanović73@gmail.com, kako bi se konačno stavila tačka na ovaj slučaj.

Pogledajte video-snimak sa Brankovog mosta koji je policija dostavila medijima:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

196 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: