BG: U udesima stradale četiri osobe

Tri osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 1.30 u Šangajskoj ulici u Batajnici, a jedna osoba je stradala u udesu kod Ostružničkog mosta.

Izvor: B92

Četvrtak, 07.08.2014.

07:10

Default images

Kod Batajnice su u udesu poginula dva muškarca starosti oko 35 godina i ženska osoba stara oko 30 godina, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Oni su bili u kombiju, a prema prvim saznanjima, nesreća se dogodila kada je vozilo udarilo u banderu ili stub, objasnila je portparolka Hitne pomoći.

Nesreća se dogodila u Šangajskoj ulici ispred broja 40, dodala je Macura.

U direktnom sudaru kamiona i automobila, koji se dogodio jutros u 7.35 časova na putu između Ostružničkog mosta i Surčina, jedna osoba je poginula, a jedno lice je lakše povređeno, rečeno je Tanjugu u Informativnoj službi MUP-a. Muškarac iz automobila preminuo je na mestu udesa, a vozač kamiona lakše je povređen.

Dečak uzrasta oko 13 godina povređen je u udesu koji se dogodio oko 21.50 časova u Oplenačkoj ulici na Petlovom brdu, saopštila je Macura.

S povredama desnog lakta i desnog kolena dečak je prevezen u Dečju kliniku u Tiršovoj ulici u Beogradu, rekla je Macura i dodala da se udes dogodio kada je motociklista naleteo na dete koje je bilo na biciklu.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 89 intervencija, od kojih 14 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se javljale sve vrste hroničnih bolesnika, među kojima srčani bolesnici, astmatičari i hipertoničari, dodala je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: