Skupština sutra vanredno zaseda

Skupština Srbije sutra vanredno zaseda, a na dnevnom redu će biti više zakonskih predloga među kojima i set medijskih zakona.

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.07.2014.

09:56

Default images

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković sazvala je za sutra vanrednu sednicu na kojoj će se naći više zakonskih predloga, medju kojima je i set medijskih zakona, saopšteno je danas iz Skupštine Srbije.

Na dnevnom redu sedmog vanrednog zasedanja su Predlog zakona o privatizaciji, Predlog izmena i dopuna Zakona o stečaju i Predlog izmena i dopuna Zakona o postupku registracije u Agenciji za privredne registre.

Poslanici će raspravljati i o Predlogu zakona o javnom informisanju i medijima, Predlogu zakona o elektronskim medijima, kao i o Predlogu zakona o javnim medijskim servisima.

Državni sekretar u Ministarstvu kulture i informisanja Saša Mirković izjavio je da će novi medijski zakoni doneti ukidanje TV pretplate.

Sve predloge zakona možete pročitati na sajtu parlamenta Srbije OVDE.

Sednica je sazvana na zahtev Vlade Srbije.

Početak vanredne sednice je sutra u 10 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: