Novi v.d. za Infostan, Taš, Pijace

Skupština grada Beograda imenovala je nove vršioce dužnosti direktora više gradskih JP, a nove šefove dobili su SRC Tašmajdan, Pijace i Inofstan.

Izvor: B92

Utorak, 22.07.2014.

10:47

Default images

Odbornici su za v. d. direktora Gradskih pijaca na period od šest meseci imenovali Ivana Soča umesto Predraga Veinovića, koji je podneo ostavku.

Novi v. d. direktora Infostana u narednih šest meseci biće Dragiša Vujović, koji će na tom mestu zameniti Vladimira Baćovića.

Za generalnog direktora SRC Tašmajdan na četiri godine imenovan je Milan Novović koji je do sad bio vršilac dužnosti direktora.

Gradska skupština je za direktora Gradskog zavoda za plućne bolesti i tuberkulozu na period od četiri godine imenovala Ljiljanu Timotijević, koja je do sad bila v. d. direktora u toj ustanovi. Na isti način je za direktora Doma zdravlja Rakovica imenovana Dobrila Vasić.

Vršilac dužnosti direktora Doma zdravlja u Lazarevcu u narednih pola godine biće Jovan Milojević, a prethodno je dužnosti direktora te zdravstvene ustanove razrešena na lični zahtev Zorica Petrović.

Odbornici su za člana Komisije za spomenike i nazive ulica i trgova imenovali odbornicu SNS Jasminu Mitrović Marić.

Na početku sednice imenovano je i više članova upravnih i nadzornih odbora u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač Grad, kao i članova školskih odbora u pojedinim osnovnim i srednjim školama.

Odbornici će razmatrati i planove detaljne regulacije, osnivanje osnovne škole u naselju Stepa Stepanović i predlog za podizanje spomenika ruskim i srpskim vojnicima poginulim u Prvom svetskom ratu.

Na dnevnom redu sednice je i Predlog odluke o utvrdivanju minimuma procesa rada za vreme štrajka zaposlenih u predškolskim ustanovama čiji je osnivač Grad.

Pred odbornicima su i predlozi rešenja o davanju saglasnosti na rebalanse programa poslovanja za 2014. godinu pojedinih komunalnih preduzeća i ustanova.

Na početku rada, sednici je prisustvovalo 83 odbornika a odbornica Basta Mira napustila je odnoričku grupu DS i ubuduće će biti samostalna odbornica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: