Megatrend:Nova komisija o doktoratu

Novi rektor Megatrenda Slobodan Pajović rekao je da će komisija za doktorat ministra Stefanovića biti sačinjena od stručnjaka izvan tog univerziteta.

Izvor: B92

Sreda, 09.07.2014.

13:11

Default images

On je istakao da je prethodnih dana Megatrend posetila vanredna inspekcija Ministarstva prosvete.

Odlukom Saveta Megatrend univerziteta Slobodan Pajović je izabran za novog rektora Univerziteta Megatrend 26. juna 2014. godine, a on sada predstavlja taj privatni univerzitet u rektorskom kolegijumu KONUS-a.

Profesor Pajović zamenio je doskorašnjeg rektora Miću Jovanovića koji je podneo ostavku, zbog čega je u Konferencije univerziteta Srbije (KONUS-u) ostalo upražnjeno mesto zamenika predsednika tog tela koje okuplja privatne i državne univerzitete.

Profesor Pajović prisustvovao je današnjoj sednici rektorskog kolegijuma KONUS-a, na kojoj se Rektorski savet KONUS-a proglasio nenadležnim za preispitivanje doktorata ministra Stefanovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: