Sutra toplije, pljuskovi tokom noći

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplije, a krajem dana i u toku noći, uz lokalni razvoj oblačnosti, očekuju se kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

Izvor: B92

Petak, 04.07.2014.

18:36

Default images

Jutarnja temperatura vazduha od 12 do 18, a najviša dnevna od 27 do 32 stepena, najavio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, jugoistočni, a u južnom Banatu i olujne jačine.

I u Beogradu sutra pretežno sunčano i toplije vreme, a vetar će biti umeren, povremeno jak, jugoistočni. Jutarnja temperatura vazduha oko 18, a najviša dnevna oko 31 stepen.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 12. jula, biti pretežno sunčano i toplo vreme, a posle podne očekuje se ređa pojava kratkotrajnih pljuskova i grmljavina.

Najviša temperatura vazduha u većini mesta iznosiće od 30 do 35 stepeni. Od srede očekuje se svežije vreme, mestimično kiša, pljuskovi i grmljavine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: