"Ne smeta mi bilbord za BG na vodi"

Niš -- Gradonačelnik Niša Zoran Perišić rekao je da mu bilbord "Slavimo Beograd" ne smeta i da iskazivanja netrpeljivosti zbog tog bilborda nije primereno Nišlijama.

Izvor: Tanjug
Podeli

Perišić je, komentarišući nezadovoljstvo pojedinih građana tim bilbordom na društvenim mrežama, rekao da je gledao komentare i da bi Niš "mogao da uzvrati bilbordima po Srbiji kada u gradu nešto uradi".

"Ne zanm ko ih je postavio", kazao je Perišić i dodao da je ideja "Beograd na vodi" dobra ideja.

"Ako će to da uposli Srbiju i donese nova radna mesta, onda je to dobro. Ako će to da podigne rejting Srbije, onda je ideja dobra", kazao je Perišić izražavajući neslaganje sa netrpeljivošću "prema svemu onome što nije iz Niša".

Odgovarajući na pitanje da li će rekonstrukcija Oficirskog doma u Nišu biti završena do 28. jula, Perišić je rekao da taj objekat do tog roka neće biti završen.

Urađeno je dosta, razgovaramo kome bi to bilo ustupljneo na upravljanje po završetku, kazao je niški gradonačelnik i dodao da će upravljanje nad tim objektom najverovatnije biti povereno Upravi za kulturu.

Oficirski dom je mesto gde je zasedala Narodna skupština Srbije u vreme Prvog svetskog rata kada je Niš bio ratana prestonica.

Predsednik srpske vlade Nikola Pašić primio je telegram o objavi rata Srbiji u Nišu, u kafani "Evropa" 28. jula 1914. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 302 idi na stranu