"Ubiće Putina ako dođe u Kijev"

Kijev -- Poslanik ukrajinske skupštine Anatolij Gritsenko izjavio je u jednoj popularnoj emisiji da će ruski predsednik Vladimir Putin biti ubijen ukoliko dođe u Kijev.

Izvor: Tanjug
Podeli

"Verujem da ima patriota koji bi ga ubili, i to bi bila prava stvar da se uradi", rekao je poslanik i nekadašnji ministar odbrane Ukrajine Gritsenko, koji je ovu šokantnu izjavu dao u gledanoj emisiji, preneo je "Raša tudej" (RT).

"Putin neće stati. On ne želi samo Ukrajinu, već i baltičke države i druge zemlje", tvrdi Gritsenko, koji je dva puta bio predsednički kandidat na izborima u Ukrajini - 2010. i 2014. godine.

On nije objasnio na osnovu čega je došao do takvih zaključaka, navodi RT.

Nazivajući ruskog predsednika fašistom, Gritsenko je rekao da ne može da zamisli da Vladimir Putin dođe u Ukrajinu i potpiše neke dogovore.

Svet

Zatvor zbog kontakta s Al Kaidom

Los Anđeles -- Amerikanac koji je koristio Fejsbuk i druge društvene mreže kako bi stupio u kontakt s Al Kaidom i obučavao borce u Pakistanu, osuđen je na 13 godina zatvora.

Svet ponedeljak 30.06. 23:52 Komentara: 1

Hamas upozorava Izrael

Tel Aviv, Gaza -- Svaka izraelska akcija kažnjavanja Hamasa za navodno ubistvo trojice tinejdžera "otvoriće vrata pakla," upozorio je taj islamistički pokret.

Svet ponedeljak 30.06. 21:30 Komentara: 1
strana 1 od 516 idi na stranu