Pakova: Ima žrtava i u Krupnju

Savetnica predsednika Srbije za medije Stanislava Pak Stanković izjavila da u opštini Krupanj ima ljudskih žrtava i da krizni štab nije dorastao situaciji.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 19.05.2014.

12:20

Default images

Predsednik Tomislav Nikolić danas je stigao u Krupanj da bi uručio pomoć stanovnicima tog grada na zapadu Srbije, gde će obići i više lokacija na području te opštine.

"Građani su s pravom nezadovoljni i ne ustežu se da iskažu nezadovoljstvo", rekla je Stanislava Pak Stanković agenciji Beta.

Ona je kazala da su poplavljena područja pretrpela veliku materijalnu štetu i da ima ljudskih žrtva.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić prikupio je 15.000 evra pomoći za ugroženo stanovništvo iz poplavljenih područja u zemlji i jutros je iz Beograda krenuo konvoj ka najugroženijim mestima, pre svega ka Krupnju.

Prema prvim porcenama, Krupanj je opština koja je nakon Obrenovca pretrpela najveće štete zbog katastrofalnih poplava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: