Evo koji putni pravci su neprohodni

U Srbiji su kolovozi mokri, a zbog izlivanja reka i poplava neki putevi su neprohodni, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Magla u Vojvodini i u Beogradu.

Izvor: Beta

Petak, 16.05.2014.

07:52

Default images

Zbog nevremena su najugroženija područja Čačak, Lučani, Valjevo, Obrenovac, Loznica, Šabac, Koceljeva i Ljubovija. Sledeći putevi su delimično ili potpuno neprohodni zbog izlivanja reka i poplava:

- Obustava saobraćaja na državnom putu I A reda broj 1, na naplatoj stanici Umčari, pravac Niš - Beograd.

- Obustava saobraćaja na državnom putu II A reda broj 177, deonica Gornji Milanovac-Kragujevac, u prekidu zbog izlivanja Gruže

- Obustava saobraćaja na državnom putu II A reda broj 154, deonica Leštane-Bubanj Potok zbog izlivanja vode došlo do obustave saobraćaja

- Obustava saobraćaja na državnom putu II A reda broj 147, deonica Velika Plana - Smederevska Palanka, zbog izlivanja potoka

- Obustava saobraćaja na državnom putu I B reda broj 28, deonica Rogačica - Dub

- Obustava saobraćaja zbog odrona na državnom putu I B reda broj 28, deonica Ljubovija - Rogačica

- Obustava saobraćaja na državnom putu II A reda broj 186, deonica Vodna - Krepoljina, zbog izlivanja reke Mlave

- Obustava saobraćaja na državnom putu II A reda broj 169, deonica Mokranje - Veljkovo, zbog izlivanja reke Timok

- Obustava saobraćaja na državnom putu I B reda broj 24, deonica Kragujevac - Batočina

- Obustava saobraćaja zbog izlivanja reke Jadar na državnom putu II A reda broj 137, deonica Zavlaka - Krupanj, u mestu Mojković

- Obustava saobraćaja na državnom putu II A reda broj 150, deonica Ljig - Belanovica

- Obustava saobraćaja zbog izlivanja Tamnave na državnom putu II A reda broj 141, deonica Koceljeva - Donje Crniljevo, u mestu Šabačka kamenica

- Obustava saobraćaja na putu II A reda broj 181, Lučani - Guča zbog izlivava reke Belice.

- Obustava saobraćaja zbog odrona na putu I B reda broj 22, na Ibarskoj magistrali, deonica Ljig - Rudnik, kod mesta Zagrađe

- Obustava saobraćaja na putu I B reda broj 22, Ibarska magistrala, deonica Ćelije - Ljig, u mestu Županjac

- Obustava saobraćaja na državnom putu I B reda broj 27, deonica Lazarevac - Aranđelovac

- Obustava saobraćaja na državnom putu I B reda broj 27, Slovac - Lajkovac - Ćelije izlila se reka Kolubara

- Obustava saobraćaja na državnom putu I B reda broj 21, deonica Valjevo - Kosjerić pojava odrona u mestu Podbukovi

Došlo je do obustave saobraćaja na Ibarskoj magistrali iz pravca Ljiga, uspon uz Rudnik, pa nije moguća prohodnost ka Čačku. Alternativni put iz Čačka ka Beogradu je: Rudnik-Šatornja-Topola.

Zbog radova na koridoru 10 kod pirotskog sela Ćiflik tokom prepodneva je obustavljen saobraćaj na ovom putnom pravcu, a vozačima se preporučuje alternativni pravac Pirot - Ponor - Bela Palanka.

U okviru druge faze radovi na obilaznici oko Beograda u zoni petlje Batajnica, zbog uklanjanja nadvožnjaka i izgradnje pristupnih saobraćajnica, na snazi je potpuna obustava saobraćaja u oba smera na novosadskom putu na izlazu iz Beograda kod petlje Batajnica.

Na autoputu E-75, na deonici Pojate-Razanj, nastavljeni su radovi na mostu Perilovac, i deo tog mosta u smeru Niš-Beograd je potpuno zatvoren za saobracaj, dok će se u suprotnom smeru, saobraćaj odvijati dvosmerno. Očekuje se da će radovi trajati do 21. juna.

U okviru radova na koridoru 10 na autoputu E-75 između Vladičinog Hana i Vranja na deonici kod mesta Gramade, aktuelna je devijacija u dužini od oko 800 metara. Saobraćaj se na ovom delu preusmerava kroz naseljeno mesto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Podeli: