Stabilizacija vremena tek od srede

Meteorolozi kažu da će u Srbiji i danas biti oblačno s kišom ali uz slabljenje intenziteta padavina koje su u prethodna dva dana napravile poplave širom Srbije.

Izvor: Tanjug

Petak, 16.05.2014.

07:57

Default images

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, vetar će biti slab i umeren, u skretanju na jugoistočni, na jugu Banata pojačan. Najniža temperatura iznosiće od pet do 10 stepeni, a najviša od 10 do 15 stepeni.

U Beogradu će danas biti oblačno, povremeno s kišom, uz slabljenje intenziteta padavina, a vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura iznosiće oko osam, a najviša oko 12 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 23. maja, u subotu biti pretežno oblačno, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Od nedelje do utorka očekuje se promenljivo oblačno, toplije i u većem delu suvo, a ponegde će biti kratkotrajna kiša ili pljusak s grmljavnom.

Od srede očekuje se pretežno sunčano i toplo vreme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: