GSP: Izmena na više linija

Gradsko saobraćajno preduzeće "Beograd" saopštilo je danas da je u saobraćaj izašlo 1.300 vozila i da je trenutno na snazi više izmena na linijama.

Izvor: B92

Petak, 16.05.2014.

08:14

Default images

Linije 20 i 79 umesto Ulicom Matice srpske saobraćaju Mirijevskim vencem i Rableovom ulicom.

Linija 37 je skraćena i saobraća na relaciji Pančevački most - Železnička stanica - Vidikovac (okretnica linija 23, 89 i 521).

Linija 42 umesto Ulicom Pere Velimirovića i Patrijarha Dimitrija zbog velike količine vode na kolovozu saobraća Borskom ulicom.

Linija 613 radi izmenjeno u smeru ka naselju Radiofar tako što umesto petlje kod "Ikarbusa" koristi petlju kod skretanja za aerodrom "Nikola Tesla".

Na linijama koje saobraćaju Smederevskim putem dolazi do privremenih zastoja pa se prevoz odvija uz moguća kašnjenja u odnosu na planirani red vožnje, navodi se u saopštenju.

Linije 49 i 94 su vraćene na redovnu trasu oko 11 časova.

Ostale linije javnog prevoza saobraćaju u skladu sa važećim redom vožnje ili uz manja kašnjenja.

Iz GSP-a mole Beograđane za strpljenje i razumevanje za nastalu situaciju i duže čekanje usled smanjenja protočnosti saobraćaja, sporadičnih zastoja, ali i kvarova vozila koja se dešavaju.

Kako se navodi u saopštenju, ekipe GSP-a su neprestano na terenu i intervenišu da sva vozila saobraćaju i budu u funkciji prevoza građana.

Po nalogu Gradskog štaba za vanredne situacije Beograda u Obrenovac je upućeno 20 autobusa GSP-a radi evakuacijer stanovništva.

Za sve informacije na raspolaganju su dežurni dispečeri Centra za upravljanje saobraćajem neprestano tokom 24 časa na brojevima telefona 011/ 366 40 40, 366 40 41 i 366 40 42.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: