Vlada: Hvala svima koji nude pomoć

Vladi Srbije u toku dana se javio veliki broj građana, kao i predstavnika kompanija i organizacija koji su ponudili pomoć građanima u poplavljenim područjima.

Izvor: Beta, Tanjug

Četvrtak, 15.05.2014.

18:29

Default images

Kako je saopšteno iz Vlade, mnogi su se javili sa željom da pošalju pomoć u novci i robi ugroženima, kao i za saniranbje štete.

"Vlada Srbije zahvaljuje svima koji pokazuju visok stepen solidarnosti sa građanima na poplavljenim područjima", navodi u saopštenju vladine Kancelarije za saradnju s medijima.

Svoje donacije šalju NIS, Tigar, Delta...

Grad Beograd i Sekretarijat za finansije otvorili su danas račun za uplatu sredstava građana i firmi koji žele da pomognu u rešavanju problema nastalih elementarnom nepogodom koja je pogodila Beograd i celu Srbiju.

U saopštenju gradske uprave navodi se da građani i firme novac mogu uplatiti na račun: 840-744141843-14 u pozivu na broj: model 97 a u nastavku 39-501-04.

Vanredna situacija proglašena u celoj Srbiji. MUP potvrdio tri žrtve, dve osobe se vode kao nestale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: