Sumorna prognoza - kiša, kiša, sneg

Sneg jakog intenziteta jutros pada na Kopaoniku, a umereni sneg veje na Zlatiboru, dok u celoj zemlji trenutno pada kiša, koja neće prestati ni sutra.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 15.05.2014.

07:39

Default images

Na Kopaoniku debljina snežnog pokrivača jutros je iznosila 30 centimetara, a sneg i dalje pada. Izmerena je temperatura od minus dva stepena. Takođe, na toj planini duva vetar zapadnog smera, brzine od četiri do devet metara u sekundi.

Kiša jakog intenziteta trenutno pada u Beogradu, na Crnom vrhu i u Nišu, a umerena kiša pada na Paliću, u Zrenjaninu, Kikindi, Banatskom Karlovcu, Loznici, Sremskoj Mitrovici, Valjevu, Smederevskoj Palanci i Velikom Gradištu.

Slaba kiša trenutno pada u Somboru, Novom Sadu, Kragujevcu, Negotinu, Sjenici, Požegi, Kraljevu, Kuršumliji, Kruševcu, Ćupriji, Leskovcu, Zaječaru, Dimitrovgradu i Vranju.

Prema najavama meteorologa, intenzitet kiše biće jak danas pre podne, dok se očekuje da će ona oslabiti danas po podne i tokom noći. KIša se međutim prognozira i za petak. Za subotu se predviđa promenljivo oblačno, s mogujćim padavinama. Prvi dan bez kiše biće tek u nedelju, od kada bi trebalo da bude sunčano, sa temperaturom oko 22 stepena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: