Saučešće DS povodom smrti Rakića

Predsednik DS-a Dragan Đilas uputio je u svoje lično ime i u ime Demokratske stranke telegram saučešća porodici preminulog Miodraga Mikija Rakića.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 13.05.2014.

16:50

Default images

Miodrag Rakić bio je dugogodišnji istaknuti član i bivši potpredsednik Demokratske stranke i visoki državni funkcioner. Preminuo je danas u Beogradu na VMA u 39. godini, posle duge i teške bolesti.

"Primite izraze mog najdubljeg saučešća. Ovo je za sve nas izuzetno tužan dan u kome smo izgubili najhrabrijeg među nama, čoveka koji se svim srcem borio za bolju budućnost ove zemlje i koji je dao nemerljiv doprinos u borbi protiv svakog oblika kriminala. Miki je svakodnevno radio na poboljšanju imidža Srbije u svetu, istinski se zalažući za demokratizaciju našeg društva uz međusobno poštovanje i uvažavanje bez obzira na različitosti i političku pripadnost ili opredeljenje. Bio je pouzdan partner, staložen, racionalan i tolerantan. Neko ko je Demokratsku stranku i sve nas svakim danom činio boljima. Počivaj u miru prijatelju", napisao je u telegramu saučešća Dragan Đilas, predsednik Demokratske stranke.

Predsednik Vlade Vojvodine i funkcioner DS-a Bojan Pajtić uputio je izraze najiskrenijeg saučešća povodom smrti Rakića.

"Preran je i neshvatljiv odlazak Miodraga Rakića. Godine u kojima nas je napustio su godine u kojima je tek trebalo da u punoj meri ostvari sav svoj talenat i iskoristi sve svoje iskustvo", naveo je Pajtić u poruci saučešća.

Pajtić je ocenio da je Rakić "uvek je bio posvećen, staložen, hrabar, tolerantan, te da je njegov doprinos boljoj Srbiji i sigurnijem životu njenih građana, nemerljiv i nezaboravan".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: