Pajtić ipak ide protiv Đilasa?

Beograd -- Današnja beogradska štampa piše da će se zamenik predsednika DS i vojvođanski premijer Bojan Pajtić kandidovati za prvog čoveka stranke na izborima 31. maja.

Izvor: Tanjug
Podeli

Novosti navode da bi Pajtić, najverovatnije već danas, mogao da obelodani odluku da ulazi u trku za predsednika DS i da je pre nekoliko dana "prelomio da izađe u crtu aktuelnom lideru Draganu Đilasu".

Prema navodima tog lista, Pajtić je obavio konsultacije s velikim brojem funkcionera demokrata, kako bi video na čiju podršku može da računa na izborima 31. maja, a na njegovu odluku značajno je uticao i pritisak njegovog matičnog odbora i poslanika DS u vojvođanskom parlamentu.

Predsednik Pokrajinskog odbora DS Vojvodine Miroslav Vasin je za Novosti i Blic rekao da taj odbor još nije doneo odluku koga će kandidovati, ali da će podržati Pajtića ako udje u trku za lidera demokrata.

Blic i Kurir pišu da su se sinoć u Beogradu sastali neki od najuticajnih demokrata kako bi dali podršku Pajtiću, čiju kandidaturu, kako navode ti listovi, podržava veliki broj opštinskih odbora Beograda, gotovo svi opštinski i gradski odbori iz Vojvodine i veliki broj opštinskih odbora iz Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 1492 idi na stranu