Krivokapić:Poštovati radnička prava

Predsednik crnogorskog parlamenta i lider Socijaldemokraske partije Crne Gore Ranko Krivokapić pozvao je danas na "puno poštovanje" radničkih prava.

Izvor: Beta

Sreda, 30.04.2014.

21:51

Default images

Krivokapić je u čestitki Prvog maja poručio da se ne može prihvatiti današnji koncept - "socijalizam za bogate, a kapitalizam za siromašne".

Logika potpuno liberalnog tržista je neprhvatljiva, ocenio je Krivokapić, podsetivši da je Crna Gora po Ustavu i socijalna država.

Lider SDP je odao puno priznanje "radničkom narodu", generacijama u Crnoj Gori od 1945. do 90-tih godina prošlog veka. Te generacije su, po rečima Krivokapića, uradile mnogo više nego što je postignuto u poslednjih 20 godina.

Krivokapić je kazao da sadašnje generacije "nisu dostojne" onoga što su uradile generacije u drugoj polovini 20. veka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: