Stefanović čestitao praznik rada

MUP saopštilo je danas da je novi ministar Nebojša Stefanović čestitao predstojeće prvomajske praznike svim zaposlenima u tom ministarstvu.

Izvor: Tanjug

Sreda, 30.04.2014.

20:28

Default images

"Svim zaposlenima čestitam 1. maj. To je prilika da se podsetimo da odgovornim i napronim radom sebi i svojoj porodici, kao i celom društvu možemo obezbediti stabilnost i prosperitet, kao i bolje uslove i položaj zaposlenih u policiji", rekao je Stefanović.

Ministar je, ukazao da ove godine MUP nije u mogućnosti da tradicionalno obeleži Dan rada, imajući u vidu da su mere štednje na snazi. Ipak, kako se navodi u saopštenju, on je ukazao da to ne znači da se time na bilo koji način umanjuje značaj prava radnika i prava na sindikalno udruživanje.

Stefanović, će povodom Dana rada, u četvrtak 1. maja održati sastanak sa predstavnicima reprezentativnih i nereprezentativnih sindikata MUP-a Srbije, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: