Saslušan sin Ražnatovićeve

Beograd -- Veljko Ražnatović (17), sin Svetlane Ražnatović i Željka Ražnatovića, dao je izjavu u policiji zbog sumnje da je fizički nasrnuo na M. J. (17), pišu "Novosti".

Izvor: B92, Blic, Večernje novosti
Podeli

Kako pišu beogradski mediji, maloletni Ražnatović proveo je oko dva sata u policijskoj stanici, a o incidentu postoje oprečne informacije.

U medijima su se danas pojavile dve verzije događaja, koji se desio ispred Ražnatovićeve kuće. Prema jednoj je Ražnatović bio napadač, a prema drugoj je branio svoju devojku i sebe.

Prvo je objavljeno da je Ražnatović vređao M. J. iz svoje kuće, a zatim izašao ispred nje i fizički napao mladića, koji ga je kasnije prijavio policiji i koji je izjavio da je završio u Urgentnom centru sa povredama ruku i glave.

Zatim je objavljena verzija prema kojoj je Ražnatović branio devojku i sebe od grupe mladića koja ih je vređala, posle čega je došlo do koškanja.

Osim toga, spominje se i da se umešalo i Ražnatovićevo obezbeđenje - prema jednoj verziji u napadu, a prema drugoj u pokušaju da se razdvoje sukobljeni mladići.

"Blic" navodi i da će biti podneta krivična prijava.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 133 idi na stranu