Hitna pomoć: Teška noć u Beogradu

Beograd -- U Beogradu su se sinoć i tokom noći dogodile četiri saobraćajne nesreće i jedna tuča, zbog kojih su ekipe Hitne pomoći zbrinule 10 osoba, kažu u Hitnoj pomoći.

Izvor: Beta
Podeli

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je agenciji Beta da se prva saobraćajna nezgoda dogodila sinoć oko 22.30 u Surčinu, u Vojvođanskoj ulici, i dodala da su dvojica muškarca od 64 i 40 godina zbog povreda prevezeni u Kliničko-bolnički centar u Zemunu.

Oko ponoći su u ulici Dimitrija Tucović, ispod podvožnjaka, dve osobe lakše povređene, kao i jedan muškarac na Karađorđevom trgu u Zemunu, a rano jutros, u 5.00, na uglu Glavne i Stevana Mirkovića, takođe u Zemunu, jedna žena zadobila je tupu povredu glave.

Nada Macura je navela da je u tuči u 2.36 u Bulevaru vojvode Bojovića, u opštini Stari grad, povređeno nekoliko osoba i da su intervenisale dve lekarske ekupe.

Prva je muškarca s povredama grudnog koša i glave, i koji je gubio svest, i drugog s tupim povredama glave i kolena prevezla u Urgentni centar.

Druga ekipa zbrinula je dvojicu muškaraca, jednog s razderotinom glave u slepoočnom delu i drugog s razderotinom glave u čeonom predelu.

Macura je dodala da je bilo još pojedinačnih tuča i alkoholisanih lica kojima je bila potrebna pomoć, tako da je prošla noć bila jedna od težih u poslednje vreme.

Najviše su se javljali astmatičari i srčani i psihijatrijski bolesnici.

strana 1 od 134 idi na stranu