Počelo saslušanje Bijelića

Počelo saslušanje bivšeg gradskog menadžera Aleksandra Bijelića i njegovih saradnika zbog zloupotreba u vezi rekonstrukcijom Bulevara Kralja Aleksandra.

Izvor: Tanjug

Utorak, 15.04.2014.

11:43

Default images

Advokat Nebojša Perović koji zastupa direktora preduzeća "Balkan gradnja" Milana Zekića rekao je Tanjugu da je saslušanje, koje se odvija pred Višim tuzilaštvom u Beogradu, počelo u 10 sati i da trebalo da bude saslušano osam osoba.

Po završetku saslušanja, tužilaštvo će doneti odluku da li će i protiv koga pokrenuti istragu i tražiti određivanje pritvora, o čemu će odlučiti sudija za prethodni postupak.

Policijski službenici Odeljenja za suzbijanje privrednog kriminaliteta odredili su juče zadržavanje do 48 sati Bjeliću i bivšem direktoru Agencije za investicije i stanovanje Beograda Marku Blagojeviću.

Zadržavanje je određeno i bivšem pomoćniku direktora i rukovodiocu Sektora za izvođenje radova na objektima niskogradnje i hidrogradnje Agencije za investicije i stanovanje R.D. (56), predsedniku Komisije za javnu nabavku radova na rekonstrukciji Bulevara kralja Aleksandra D. Š. (47).

Policijsko zadržvanje određeno je i članovima te Komisije S. S. (51) i E. T. (56), potom S. B. (52) i N.Ć. (72) , koji su osnivači privrednog društva "Balkan-gradnja", i direktoru tog društva M. Z. (62).

Oni se sumnjiče da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja, tako što su u od septembra do decembra 2009. i oštetei grad za više od šest miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: