Ruski avion nadletao razarač SAD

Ruski borbeni avion više puta je iz velike blizine nadleteo danas američki ratni brod u Crnom moru, izjavio je jedan izvor iz vojske SAD.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 14.04.2014.

20:14

Default images

Ruski Suhoj 24 leteo je na oko 900 metara od američkog razarača "Donald Kuk", na oko 150 metara nadmorske visine, precizirao je taj izvor.

Komandanti broda ocenili su da ta akcija predstavlja provokaciju i naveli da ona nije u skladu sa međunarodnim sporazumima, zbog čega je ratni brod izdao nekoliko upozorenja putem radija.

Taj američki brod u rutinskoj je operaciji u međunarodnim vodama istočno od Rumunije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: