Portparol PTJ MUP poziva na linč

Portparol protivterorističke jedinice MUP-a Radomir Počuča je na svom Fejsbuk nalogu pozvao na linč Žena u crnom, piše list Danas.

Izvor: B92

Petak, 28.03.2014.

07:32

Default images

Naime, on je na svom Fejsbuk profilu na vest da Žene u crnom obeležavaju 15 godina od zločina nad albanskim civilima na Kosovu, pozvao navijače da se obračunaju sa Ženama u crnom.

"Mislim da ovo ne bi trebalo da se održi. Gospodo huligani, Delije, Grobari, radovci, Firmaši, umesto da trošite pesnice između sebe , a veliki ste rodoljubi udužite se", napisao je Počuča i nastavio poziv na linč u vulgarnom tonu.

Inače, Počuča je bio dugogodišnji novinar TV Pink da bi se nakon 20 godina vratio u MUP kao Portparol protivterorističke jedinice, zaključuje list Danas.

Poruka na tom profilu na Fejsbuku je tokom jutra uklonjena. Osim nekoliko reakcija na društvenim mrežama, prvi koji se od zvaničnika oglasio povodom ovog slučaja je zaštitnik građana Saša Janković. On je rekao da očekuje od MUP-a da utvrdi autentičnost Fejsbuk naloga i inicira krivični i disciplinski postupak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: