SPS će prihvatiti poziv ako ga bude

Beograd -- Potpredsednica SPS Slavica Đukić Dejanović izjavila da će ta stranka prihvatiti poziv za razgovor o programu buduće vlade ukoliko ga bude bilo.

Izvor: Tanjug
Podeli

"SNS i Aleksandar Vučić će odlučiti da li SPS i oni građani kojih ima oko 500.000, a koji su nam dali poverenje, zapravo treba da daju svoj doprinos kroz učešće u vlasti. Raspoloženja na našoj strani ima", rekla je Đukić Dejanović novinarima nakon dodele finansijskih sredstava za 22 Doma zdravlja u Srbiji.

Ona je dodala da nikakvih razgovora sa Srpskom naprednom strankom još nije bilo, jer Vučić upravo radi na pripremi programa, a kada se program završi on će razgovarati sa liderima parlamentarnih stranaka.

"Činjenica je da smo mi imali jako dobru saradnju ranije, ali i danas u tehničkoj vladi. Rezultati te saradnje su evidentni i korisni za gradjane Srbije", rekla je potpredednica SPS-a.

Upitana kako komentariše izjavu potpredsednika SNS-a Nebojše Stefanovića da će predložiti Vučiću da SPS ne bude u budućoj vladi, ona je rekla da svako ima pravo na svoj stav.

"Međutim, kada organi jedne partije, posebno ozbiljne partije kakve su SNS i SPS, zauzmu odredjene stavove, to su stavovi koji su smernice za ponašanje", zaključila je Đukić Dejanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 312 idi na stranu