Za SNS 71% Goranaca

Na vanrednim parlamentarnim izborima lista "Aleksandar Vučić – Budućnost u koju verujemo“, u opštini Gora na jugu KiM, osvojila je 71% glasova Goranaca.

Izvor: B92

Utorak, 18.03.2014.

15:26

Default images

To je ujedno i rekordan rezultat liste Aleksandra Vučića u celoj Srbiji, naglašeno je u saopštenju građanske inicijative Goranaca.

"Građanska inicijativa Goranaca (GIG), kao jedina nacionalna i politička organizacija Goranaca u Srbiji, deli iste vrednosti sa predsednikom SNS, Aleksandrom Vučićem. Goranci koji žive u Gori, ali u celoj Srbiji su prepoznali u SNS-u pravog i iskrenog koalicionog partnera, a u Vučiću jedinog državnika koji može i hoće ovu zemlju da pokrene da radi, i da se izbori sa korupcijom i kriminalom koju Srbiju već 20 godina drže na kolenima. Aleksandar Vučić će u Gorancima i Građanskoj inicijativi Goranaca imati pouzdanog saradnika i saveznika u toj borbi“, izjavio je dr Orhan Dragaš, predsednik GIG.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: