Na KiM otvorena sva birička mesta

Portparol Misije OEBS-a Nikola Gaon rekao je za Betu da su jutros otvorena sva biračka mesta u 10 centara i 15 ogranaka tih centara na Kosovu i Metohiji.

Izvor: B92

Nedelja, 16.03.2014.

07:41

Default images

Načelnik Prizrenskog okruga Jovica Budurić rekao je za Betu da na biračkim mestima u ovom okrugu nema organizovanog prevoza za birače što je problem za glasače iz Prizrena i okoline koji treba da glasaju na biračkom mestu u Štrpcu.

Adem Hodža iz uprave opštine Gora rekao je da se u toj opštini koja pripada Prizrenskom okrugu glasa na mestu u selu Vranište i da na biračkom spisku za Goru ima nešto više od 8.000 upisanih birača.

Načelnica Pećkog okruga Vinka Radosavljević rekla je za agenciju Beta da je u ovom okrugu sa predsednicima opština dogovoreno da se angažuju vozači koji će samovoljno bez sredstava prevesti birače u birački centar u selu Goraždevac kod Peći.

U Gračanici ima jedan centar sa sedam mesta, a na tom biračkom spisku je 11.330 birača.

Ranije je zamenik sekretara RIK Srbije, Veljko Odalović izjavio da pravo glasa na Kosovu i Metohiji ima 107.958 gradjana koji će glasati u 17 opština na 90 biračkih mesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: