Kako se slavi pobeda u SNS-u

U sedištu SNS-a na Novom Beogradu vlada veliko slavlje, a ubedljiva pobeda na izborima se proslavlja uz trubače i obilje hrane i pića.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 16.03.2014.

23:20

Default images

Nazdravlja se uz šampanjac a izneta je i slavljenička torta teška 21 kilogram.

Foto: Tanjug
Nakon što se novinarima obratio lider SNS-a Aleksandar Vučić i saopštio da su naprednjaci osvojili blizu 50 odsto podrške birača, u Srpskoj naprednoj stranci je otvoren šampanjac a ubrzo je stigla torta sa stranačkim obeležjima teška 21 kilogram.
Foto: Tanjug
Tako su funkcioneri, novinari i gosti u sedištu stranke na Novom Beogradu mogli da se počaste tortom koja je bila mešavina čokolade, oraha i višanja.
Foto: Tanjug
Oko 23h je lider SPS-a Ivica Dačić stigao u sedište SNS na Novom Beogradu. U prostorijama SNS-a je i šeik iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Abdulah bin Zajed al Nahjan.
Foto: Tanjug
Oni su u društvu predsednika Srbije Tomislava Nikolića, kao i zajedno sa ambasadorima SAD i Rusije Majklom Kirbijem i Aleksandrom Čepurinom u kabinetu Aleksandra Vučića proveli više od sat vremena.
Foto: Tanjug
Neposredno pre dolaska Dačića, prostorije SNS su napustili lider Nove Srbije Velimir Ilić i predsednik SPO Vuk Drašković.
Foto: Tanjug
Reporteri iz sedišta SNS-a javljaju da Dačić i Vučić u kabinetu lidera SNS-a razgovaraju više od sat vremena.
Foto: Tanjug
Očekivanje rezultata u SNS-u pratilo je više od 50 medijskih ekipa od kojih desetak stranih, sa više od 150 novinara, snimatelja i fotoreportera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: