Radulović: Ovo je tek početak

Nosilac liste "Dosta je bilo" Saša Radulović poručio je da je glavni cilj njegovog pokreta omasovljenje i da posle izbora tek počinje njegov posao.

Izvor: B92

Nedelja, 16.03.2014.

23:39

Default images

"Od sutra nastavljamo dalje da gradimo organizaciju i da insistiramo na stvarima o kojima smo govorili pre izbora. Bavićemo se svim temama koje su važne za društvo. Mislim da ćemo dati primer i da ćemo na narednim izborima biti snaga sa kojom će svi morati da računaju", rekao je Radulović.

Radulović je na početku obraćanja naveo da najpre mora da čestita izbornu pobedu Vučiću i SNS-u.

"Građani su birali i izabrali njih”, rekao je Radulović.

Međutim, bivši ministar privrede je naveo da izborna kampanja nije bila fer.

"Medijska zastupljenost nije nikako bila fer i demokratija zaslužuje mnogo više nego što su stranke na vlasti pružile. Mi kada dođemo na vlast nikada ovakve stvari nećemo raditi", rekao je Radulović.

Radulović rekao da će se kampanja "od čoveka do čoveka" njegovog pokreta nastaviti.

"I u narednom periodu ćemo raditi na predlozima zakona i konkretnim stvarima. Insistiraćemo na transparentnosti, zvaćemo ih na odgovornost, neće im biti lako. Dolaze nam pokrajinski izbori i izbori za lokalne samouprave i tu ćemo se boriti, tako da je ovo tek početak", rekao je Radulović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: