Dačić: Mi smo svoje sačuvali

Lider SPS Ivica Dačić istakao je da je u uslovima referendumskog izjašnjavanja koalicija okupljena oko njegove strane osvojila istorijski značajan rezultat.

Izvor: B92

Nedelja, 16.03.2014.

22:21

Default images

"Ovaj rezultat cementira našu poziciju na političkoj sceni Srbije. Da nismo imali jasnu politiku i jasne stavove i dobru kampanju, prošli bismo i mi kao ove druge stranke. Postigli smo odličan rezultat u odnosu na sve druge koji su nas napadali", rekao je Dačić.

On je naveo da je između 14 i 15 odsto za neke možda iznenađujući rezultat, ali da je SPS svoje sačuvao.

"Mi smo sačuvali svoje na političkoj sceni. Treba sačekati konačne rezultate, ali nije ni bitno koji će procenat na kraju biti. Važno je da će većina iamti između 200 ili 210 poslanika. Ovo je satisfakcija i valorizacija naše politike", rekao je Dačić.

Lider SPS je naveo da su retke vlade u svetu koje na izborima dobiju ovakav broj glasova posle godina provedenih na vlasti.

"Građani su sve vreme imali pozitivno uverenje da Srbija ide pozitivnim smerom i imali su pozitivno mišljenje o našem rad. Naša osnova političkog programa je potpuno jasna, a sada se na izborima birao evropski put Srbije", rekao je Dačić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: