GIK: Glasalo oko 47% Beograđana

Beograd -- Na izborima u Beogradu do 18 sati glasalo je 47,35 odsto birača, rečeno je na konferenciji za novinare Gradske izborne komisije (GIK).

Izvor: Tanjug Beograd
Podeli

Predsednik GIK-a Zoran Lukić rekao je da nije bilo nesuglasica i problema u radu biračkih odbora, kao i da je ovo poslednji presek izlaznosti za danas.

Lukić je rekao da je u svim beogradskim opštinama otprilike slična izlasnost bez obizra da li su rubne ili centralne, kao i da je ukupan procenat izlaznosti sličan onome sa prethodnih izbora 2012. godine.

On je pozvao građane da izađu na birališta koja su otvorena do 20 sati i napomenuo da za to nije nužan poziv za glasanje, već samo važeći identifikacioni dokument.

Naredna sednica GIK-a biće održana oko 23 sata, kada će GIK izaći sa preliminarnim rezultatima izbora i kada će imati dovoljan broj obrađenih glasova sa od 20 do 25 odsto obrađenih biračkih mesta.

Politika

Optužnica za Hernadija

Zagreb -- Uskok je nakon sprovedene istrage podigao optužnicu protiv predsednika Uprave MOL-a Žolta Hernadija, kog tereti da je Ivi Sanaderu obećao 10 miliona evra mita.

Politika ponedeljak 31.03. 20:19 Komentara: 0
strana 1 od 312 idi na stranu