Novi Pazar: Zatvoreno biračko mesto

Biračka mesta u Novom Pazaru, Sjenici i Tutinu su jutros otvorena na vreme, ali je jedno biračko mesto u Novom Pazaru zatvoreno oko 8.30.

Izvor: B92

Nedelja, 16.03.2014.

09:48

Default images

Agenciji Beta je u radnom telu Republičke izborne komisije rečeno da je biračko mesto broj 27 u prigradskom naselju Mur zatvoreno, kako bi se izbegle "moguće incidentne situacije".

Članica radnog tela RIK-a za Novi Pazar Zora Mijaljević rekla je za Betu da sa članovima komisije iz Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka (BDZS), koalicionog partnera Liberalno demokratske partije, nije postignut dogovor da ulože prigovor o spornom broju listića, pa je odlučeno da se to biračko mesto zatvori.

BDZS, koju podržava Islamska zajednica u Srbiji i muftija Muamer Zukorlić, tvrdi da na četiri biračka mesta u Novom Pazaru nedostaje oko 50 glasačkih listića i da njihovi članovi biračkih odbora "neće dozvoliti" izbornu kradju.

U Novom Pazaru pravo glasa na vanrednim parlamentarnim izborima ima 82.017 gradjana, koji će glasati na 93 biračka mesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: