Političari na biralištima (FOTO)

Odmah po otvaranju biračkih mesta lideri stranaka i kandidati za poslanike glasali su na svojim biračkim mestima.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 16.03.2014.

07:53

Default images

Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić glasao je jutros na Novom Beogradu. Vučić, koji predvodi listu "Aleksandar Vučić - budućnost u koju verujemo" je, na glasačko mesto broj 27 u zgradi Ceptera u Bulevaru Mihajla Pupina 117 na Novom Beogradu, došao oko 7.30 sata. Vučić je na glasanje on je došao u pratnji ćerke.
Foto: Tanjug
Potpredsednik SNS Nikola Selaković glasao je oko 7. 45 časova na biračkom mestu 63 u MZ "Vojislav Ilić".
Foto: Tanjug
Potpredsednik SNS Nebojša Stefanović glasao je jutros oko 8 časova na biračkom mestu 121 CMZ Bežanijska Kosa. Stefanović je na glasnje došao u pratnji supruge.

Kandidat Demokratske stranke Srbije za gradonačelnika Beograda Aleksandar Popović glasao je danas oko 8.30 časova na biračkom mestu u Prvoj beogradskoj gimnaziji.

Lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljaijić glasao je jutros u 7.30 časova. Ljajić je glasao na biračkom mestu u Petoj mesnoj zajedici u novopazarskom naselju Hadžet.

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak glasao je danas nešto posle 12 sati u Novom Sadu. Čanak je glasao na biračkom mestu 133, u OŠ " Djordje Natošević".
Foto: Tanjug
Lider Liberalno- demokratske partije Čedomir Jovanović glasao je jutros u 8.30 na Novom Beogradu. On je glasao u bulevaru Zorana Đindjića na biračkom mestu SMZ "Ušće" broj 5. Jovanović je na glasanje došao sa suprugom.

Kandidat Liberalno demokratske partije (LDP) za gradonačelnika Beograda Željko Ožegović glasao je danas na biračkom mestu u Novom Beogradu, saopštio je LDP.
Foto: Tanjug
Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić glasao je jutros oko 9 časova na Dedinju. On glasao je na biračkom mestu broj 37 u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića 29 na Dedinju. Dačić je na glasanje došao u pratnji supruge Sanje i dvoje dece.

Predsednik izvršnog odbora Socijalističke partije Srbije Branko Ružić glasao je danas na Čukarici. Ružić je nešto posle 13 časova glasao na biračkom mestu tri, na Šumarskom fakultetu.

Sekretar Privremenog organa Beograda Goran Vesić glasao je jutros oko devet časova na biračkom mestu 5 u Trećoj beogradskoj gimnaziji. Vesić je na biralište izašao u pratnji supruge.

Predsednik Saveza vojvodjanskih Madjara Ištvan Pastor glasao je jutros oko 8:30 časova. Pastor je glasao na biračkom mestu u Nosi, naselju Hajdukovo kraj Subotice.

Kandidat koalicije oko Nove demokratske stranke za gradonačelnika Beograda Boris Ranković glasao je jutros na biračkom mestu 43 u zgradi Prirodno- matematičkog fakulteta. Ranković je izašao na biralište u 9.30 sati.

Predsednik Privremenog organa Beograda Siniša Mali glasao je danas u 9.45 sati u Beogradskoj poslovnoj školi. Mali je svoj glas predao u pratnji supruge Marije i dece Teodore, Viktora i Lole.

Potpredsednica SPS Slavica Đukić Dejanović glasala je danas oko 10 sati na biračkom mestu 49 u dečjoj ustanovi "Nada Naumović".

Potpredsednik Srpske napredne stranke Goran Knežević glasao je jutros na biračkom mestu u Osnovnoj školi "2. oktobar" u Zrenjaninu.

Nosilac liste koalicije SPS-PUPS-JS za izbore u Skupštini grada Beograda Milan Krkobabić glasao je danas na biračkom mestu 81 u Domu zdravlja Novi Beograd.
Foto: Tanjug
Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica glasao je danas na biračkom mestu u Osnovnoj školi "Mika Alas" na Dorćolu. Koštunica je došao na glasanje sa suprugom Zoricom Radović.

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin glasao je danas oko 10 časova na biračkom mestu u Osnovnoj školi "Branko Ćopić".
Foto: Tanjug
Lider Nove demokratske stranke i bivši predsednik Srbije Boris Tadić glasao je jutros na opštini Stari grad na biračkom mestu 34. Tadić, koji je nosilac liste koalicije oko te stranke, izašao je na izbore u 10.20 časova, sa suprugom Tatjanom i majkom.

Kandidat za gradonačelnika Beograda SPS-PUPS-JS Aleksandar Antić glasao je danas nešto posle 10 časova na beogradskoj opštini Zvezdara. Antić je glasao na biračkom mestu broj šest u Upravi Gradske pijace.
Foto: Tanjug
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Markovic Palama glasao je danas u prisustvu porodice na vanrednim parlamentarnim izborima u rodnom selu Koncarevu.
Foto: Tanjug
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić glasao je danas u školi "Kralj Aleksandar prvi". On je na biračko mesto broj 59 u ulici Aleksinačkih rudara 22 došao u 10.45 časova u pratnji supruge Dragice.

Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović glasala je danas u 11.30 sati na beogradskoj opštini Savski venac. Mihajlović je glasala u Osnovnoj školi Isidora Sekulić na biračkom mestu broj šest. Ona je došla na glasanje u pratnji sina.
Foto: Tanjug
Predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas glasao je na biračkom mestu u Osnovnoj školi "Jovan Miodragović" na opštini Vračar.

Potpredsednik Demokratske stranke i predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić glasao je danas u 11.15 časova, na biračkom mestu 177, u Novom Sadu. Pajtić je na glasanje, u prostorije Mesne zajednice "Prva vojvodjanska brigada", došao sa suprugom Vesnom.
Foto: Tanjug
Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić glasao je jutros u školi "Kralj Aleksandar prvi". On je na biračko mesto 59 u ulici Aleksinačkih rudara došao nešt6o posle 11 časova u pratnji supruge Tatjane.

Predsednik Pokrajinskog odbora Socijalističke partije Srbije u Vojvodini i potpredsednik Glavnog odbora SPS Dušan Bajatović glasao je na Novom naselju u Novom Sadu. Bajatović je glasao na biračkom mestu 30 u Osnovnoj školi ''Miloš Crnjanski''.
Foto: Tanjug
Nosilac liste "Dosta je bilo" Saša Radulović glasao je danas na biračkom mestu u vrtiću Cerak.

Lider Stranke demokratske akcije Sulejman Ugljanin glasao je jutros na biračkom mestu u Osnovnoj školi "Desanka Maksimović " u Novom Pazaru. Ugljanin je na glasanje došao u 9 sati sa suprugom.

Lider Nove Srbije Velimir Ilić glasao je danas u 12 časova na biračkom mestu 94. u čačasnkom naselju Atenica u osnovnoj školi "Sveti Sava". Ilić je na biračko mesto došao sa bratom Vojislavom koji je gradonačelnik Čačka.
Foto: SRS
Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Nemanja Šarović glasao je danas u 9.30 časova na biračkom mestu broj 10, Elektrotehnička škola Stari grad, Visokog Stevana 37.

Nosilac izborne liste Pokreta Dveri, Boško Obradović, glasao je danas u Vatrogasnom domu u Čačku na biračkom mestu broj 2.

Lider Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković glasao je danas u Mesnoj zajednici Blagoje Parović na Čukarici. Drašković je glasao oko 13.30 časova na biračkom mestu 26, sa suprugom Danicom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: