Izborna tišina i na internetu

Beograd -- Izborna tišina koja je počela u ponoć i traje do nedelje u 20 sati, odnosi se na sva sredstva javnog informisanja uključujući internet i web portale.

Izvor: B92, Tanjug
Podeli

To je izjavio predsednik RIK Dejan Đurđević.

"Internet je jedna vrsta sredstva javnog informisanja i to se odnosi i na njega", rekao je Đurđević.

On je precizirao da izborna tišina znači da učesnici u izbornoj kampanji ne mogu putem medija slati političke poruke i objavljivati svoje programe, a trajaće od ponoći do zatvaranja biračkh mesta 16. marta u 20 sati. Predizborna tišina je propisana Zakonom o izboru narodnih poslanika.

Zbog izborne tišine, od 14. marta u ponoć do 16. marta u 20 časova, redakcija portala B92.net neće objavljivati komentare čitalaca vezane za izborne aktivnosti i stranačku propagandu. Redakcija portala B92.net ovih pravila će se pridržavati do zakonskog roka, tj. zatvaranja birališta u nedelju uveče u 20 časova.

Info

"Ukrajina nije ni malo bliža EU"

Moskva -- Posle previranja poslednjih meseci Ukrajina se nije približila EU čak i bez obzira na potpisivanje političkog dela sporazuma o asocijaciji, kaže Vladimir Čižov.

Svet ponedeljak 31.03. 23:57 Komentara: 2

Z. Potok: Ranjena tri policajca

Zubin Potok -- U zasedi kod sela Banjska, u opštini Zubin Potok, oko 22 sata ranjenja tri pripadnika Kosovske policijske službe srpske nacionalnosti, javio je portal Koha net.

Kosovo ponedeljak 31.03. 23:32 Komentara: 14
strana 1 od 1394 idi na stranu