Popović: Centri za pomoć majkama

Beograd -- Kandidat DSS-a za gradonačelnika Aleksandar Popović izjavio da bi na teritoriji Beograda trebalo formirati centre za majke, gde bi mogle da dobiju pravni savet.

Izvor: Tanjug
Podeli

"Majke su stub našeg društva i zato želimo da formiramo centre za majke na teritoriji Grada Beograda u svim većim opštinama", rekao je Popović prilikom posete Sremčici, gde je razgovarao sa gradjanima o problemima koje ovo beogradsko naselje ima.

Popović je, kako se navodi u saopštenju DSS, istakao da Beograd mora da bude grad u kome se pomaže svakome, te da će ta stranka, ukoliko joj građani ukažu poverenje na predstojećim izborima, formirati savetovališta za brak i porodicu u svakoj opštini i povećati broj dnevnih centara u kojima najstariji sugrađani mogu da se druže.

Neophodno je napraviti još jedan državni dom za stara lica na teritoriji Grada Beograda, kao i još jedan gerontološki centar, rekao je Popović.

"Forsiraćemo stanovanje kroz podršku za najstarije sugrađane i radićemo na socijalnoj stanogradnji, onoliko koliko je to moguće", obećao je Popović i najavio da će se zalagati da se obezbedi po jedna prazna stolica za osobe sa posebnim potrebama u Skupštini grada i u Skupštinama gradskih opština, gde bi njihovi predstavnici mogli da učestvuju u radu Skupštine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 312 idi na stranu