Izborna tišina i na internetu

Izborna tišina koja je počela u ponoć i traje do nedelje u 20 sati, odnosi se na sva sredstva javnog informisanja uključujući internet i web portale.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 14.03.2014.

00:12

Default images

To je izjavio predsednik RIK Dejan Đurđević.

"Internet je jedna vrsta sredstva javnog informisanja i to se odnosi i na njega", rekao je Đurđević.

On je precizirao da izborna tišina znači da učesnici u izbornoj kampanji ne mogu putem medija slati političke poruke i objavljivati svoje programe, a trajaće od ponoći do zatvaranja biračkh mesta 16. marta u 20 sati. Predizborna tišina je propisana Zakonom o izboru narodnih poslanika.

Zbog izborne tišine, od 14. marta u ponoć do 16. marta u 20 časova, redakcija portala B92.net neće objavljivati komentare čitalaca vezane za izborne aktivnosti i stranačku propagandu. Redakcija portala B92.net ovih pravila će se pridržavati do zakonskog roka, tj. zatvaranja birališta u nedelju uveče u 20 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: