Musa Miftari: Pobediće najbolji

Kandidat LDK za gradonačelnika Severne Mitrovice Musa Miftari izjavio je danas da očekuje uspeh današnjeg izbornog procesa i izbor najboljeg kandidata.

Izvor: B92

Nedelja, 23.02.2014.

11:47

Default images

Miftari je nakon što je glasao na biračkom mestu u Suvom Dolu izjavio da očekuje uspeh ovih izbora, izbor najboljeg kandidata i postepen ulazak u demokratske integracijske procese Evrope.

Na pitanje da li očekuje da će možda sa nekim od srpskih kandidata ući u drugi krug rekao je da se nada.

“Ja se nadam da sam dosta popularan i među Albancima i među Srbima, tako da cenim da imam dosta dobre šanse da na ovim izborima možda i pobedim,” kazao je Miftari.

Građani Severne Mitrovice na današnjim izborima pored Miftarija imaju priliku da glasaju još za Olivera Ivanovića iz SDP, Gorana Rakića iz GI "Srpska" ili Fljorenta Azemija iz Demokratske partije Kosova (DPK).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: