"SDP": Ivanović glasa u pritvoru

Potpredsednik GI "SDP" Ksenija Božović istakla je da je lideru Oliveru Ivanoviću omogućeno da glasa u pritvorskoj jedinici u Prištini.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 23.02.2014.

11:03

Default images

Nakon glasanja u školi "Sveti Sava" ona je novinarima kazala da je tim krenuo kako bi Ivanović obavio svoju građansku dužnost i glasao u pritvorskoj jedinici u Prištini.

"Ispred Građanske inicijative SDP uputili smo pisani zahtev u zakonskom roku da se Ivanoviću omogući da glasa u pritvorskoj jedinici u Prištini. Dobili smo negativan odgovor na taj zahtev od opštinske komisije. Imali smo vremena da brzo reagujemo i zahvaljujući OEBS-u, njemu je omogućeno da se formira tim koji će ići u pritvorsku jedinicu i omogućiti da glasa", objasnila je Božović.

Ona je kazala da je opštinska komisija odbila zahtev navodeći da se Ivanović nalazi na teritoriji druge opštine.

Božović je poručila građanima da je danas dan da dobiju gradonačelnika kakvog zaslužuju, mudrog, pametnog čoveka sa idejama koji će ovaj grad voditi u naredne četiri godine, a to je, kako je podvukla Ivanović.

"Nadam se da će građani izaći u što većem broju. Očekujem veću izlaznost u popodnevnim satima", kazala je ona dodajući da postoji mogućnost da bude potreban drugi krug glasanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: