Pored "Obraza" uz SRS i "Naši"

Beograd -- Vođa organizacije Srpski narodni pokret "Naši" Ivan Ivanović biće na listi Srpske radikalne stranke za parlamentarne izbore.

Izvor: Tanjug
Podeli

Zamenik predsednika SRS Nemanja Šarović izjavio je danas na koferenciji za novinare da će Ivanović, kao što je nedavno učinio i vođa "Obraza" Mladen Obradović, sa radikalima predstavljati pravu patriotsku opoziciju onima koji su, prema njegovim rečima, za 14 godina vlasti osiromašili Srbiju.

Šarović je najavio da će SRS u narednim danima biti pojačana još nekim predstavnicima patriotskih organizacija.

On je objasnio da se u ovom slučaju ne radi o tehničkim koalicijama, jer će "Obraz" i SNP "Naši" nastaviti da postoje, već da je reč o udruživanju na ideološkim osnovama.

Ivanović je rekao da SNP "Naši" i SRS imaju isti program, da se protive članstvu u EU i NATO i da su zato odlučili da izađu na izbornoj listi SRS.

U okviru formiranja patriotskog bloka, radikali su uputili poziv i pokretu "Dveri", a, kako je rekao Šarović, još čekaju odgovor.

Politika

Predate još tri liste

Beograd -- Tri izborne liste, Crnogorska partija, Lista nacionalnih zajednica - Emir Elfić i Partija za demokratsko delovanje - Riza Haljimi, predate su večeras RIK-u.

Politika petak 28.02. 22:37 Komentara: 6
strana 1 od 264 idi na stranu