Jagodinski odbor stao uz Tadića

Izvršni odbor Gradskog odbora DS u Jagodini na čelu sa predsednikom Darkom Radovanovićem, napustio DS i priključilo se stranci Borisa Tadića. GO DS uz Đilasa.

Izvor: B92

Sreda, 05.02.2014.

14:20

Default images

Potpredsednik i portparol Gradskog odbora DS Aleksandar Grković izjavio je danas Tanjugu da je i on sam među onima koji su napustili DS, i da će u tom delu Srbije grupa donedavnih prvaka jagodinskih demokrata biti angažovana u predizbornoj kampanji Nove demokratske stranke, odnosno bloka koji se okuplja oko bivšeg lidera DS Borisa Tadića.

Podsetimo, ovo je poslednja u nizu vesti o napuštanju DS.

Gradski odbor DS podržava Đilasa

Apsolutna većina Gradskog odbora Demokratske stranke (GO DS) u Jagodini nastavlja da podržava rukovodstvo DS na čelu sa predsednikom Draganom Đilasom, punim kapacitetom, saopšteno je večeras iz ovog odbora.

Saopštenje je potpisao predsednik tog odbora Aleksandar Janković, a usledilo je posle današnje izjave potpredsednika i portparola GO DS Aleksandra Grkovića Tanjugu da su stranku napustili svi članovi Izvršnog odbora GO DS na čelu sa predsednkom Darkom Radovanovićem, pa i on sam.

Grković je rekao da će oni koji su napustili stranku biti angažovani u predizbornoj kampanji Nove demokratske stranke, odnosno bloka koji se okuplja oko bivšeg lidera DS Borisa Tadića.

Ako je Izvršni odbor napustio GO DS, "nije tačno da je celi GO DS stao uz Tadića", stoji u saopštenju.

"Sve ostalo izrečeno je lični stav sada već bivših članova GO DS i ništa više od toga", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: