SDPS: Na izbore u koaliciji sa SNS

Glavni odbor Socijaldemokratske partije Srbije odlučio je da ta partija na vanredne parlamentarne izbore i izbore u Beogradu nastupi u koaliciji sa SNS.

Izvor: B92

Nedelja, 26.01.2014.

13:29

Default images

"Socijaldemokratska partija Srbije postigla je sa Srpskom naprednom strankom dogovor oko politike i principa buduće vlade, kao i o neophodnosti nastavka sveukupnih reformi u našoj zemlji", navodi se u saopštenju stranke na čijem je čelu Rasim Ljajić.

U saopštenju se dodaje da dogovor između dve partije predviđa i da nakon vanrednih parlamentarnih izbora u najkraćem roku bude formirana mala i efikasna vlada, koja će se punim kapacitetom posvetiti rešavanju ekonomskih i socijalnih problema svih građana Srbije.

"Tokom sutrašnjeg dana očekuje se konkretizacija postignutog dogovora u pojedinostima, vezanim za raspored na izbornim listama i tok predizborne kampanje", dodaje se.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: