Tadić neće Đilasa gradonačelnika?

Beograd -- Boris Tadić smatra da aktuelni predsednik DS Dragan Đilas, ukoliko bude smenjen na sednici GO, ne može da se kandiduje za gradonačelnika Beograda, piše Blic.

Izvor: Blic, Tanjug
Podeli

Takav stav počasnog predsednika DS Blicu je preneo izvor u beogradskim odborima DS. On je, kako navodi list, razgovarao s Tadićem, koji je rekao: "Ako smene Đilasa, ne može da bude kandidat za gradonačelnika, a ko će biti nije ni važno, može da bude bilo ko."

Blic još navodi da bitka između Đilasa i Tadića, koja je izbegnuta pre godinu dana na Izbornoj skupštini dogovornim povlačenjem Tadića, verovatno će se odigrati na Glavnom odboru stranke u subotu u Novom Sadu.

"Jedan od njih će pobediti. Drugi će verovatno morati da ode ukoliko se do sednice GO ne postigne neki dogovor između najviših rukovodilaca stranke. Većina je za to i ne bi me iznenadilo da se ipak do subote postigne neki kompromis", rekao je izvor Blica.

On kaže i da se za promenu lidera DS za sada izjasnilo 35 odbora i da će ih biti još, dok je na stranu Đilasa stao samo odbor iz Gornjeg Milanovca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 236 idi na stranu